Sista minuten-julklapp: Upplevelser

Fallskärmsflygare

Något som blir mer och mer populärt (med rätta tycker jag!) är att ge bort upplevelser i julklapp. Här kan man verkligen skräddarsy sin klapp till mottagaren – allt efter hur mycket tid och energi man har. Det kan vara precis så enkelt eller avancerat som man själv vill. Detta är dessutom en bra sista minuten-julklapp, då du inte behöver packa in något som ska fraktas till dig innan jul, utan det räcker med att du ger ett kort eller liknande.

Ta med bästa vännen på bio. Ge mormor & morfar ett restaurangbesök. Ge mamma och pappa, som är riktiga livsnjutare, en choklad- och vinprovningskväll i present! Pojkvännen kanske alltid har drömt om att bli stridspilot – låt honom flyga stridsflygplan!

Liveit.se har färdiga upplevelsespaket. Den lätta varianten är att beställa något från dem, och få det inpackat och klart. Annars kan deras sida inspirera till egna kreationer. Som sagt, här kan man vara precis så kreativ som man vill! De har en egen sida med julklappstips också, där de listar bland annat öl, vin eller whisky-provning, modellfotografering, gocart och tandemskärmflygning.