Ge bort en upplevelse i julklapp

Ge bort en upplevelse i julklapp! Ta med dig syrran på bio, bjud mormor och morfar på restaurang, anordna en weekend till dig och sambon. Möjligheterna är oändliga. Kommer du inte på något eget, så se på de upplevelser du kan köpa dig till.

ferrari-ny-bild

Nätbutikerna Upplevelse.com och Liveit har specialiserat sig på just det – upplevelser. Här hittar du bland annat  chokladmassage, fiskpedikyr, sportbilsupplevelser, fotoshoot, vin- och ölprovning, kryssningar, spaupplevelser – ja, det mesta i upplevelsesväg. Låt dig inspireras.

Här kan du få inspiration till egna upptåg och äventyr, eller göra slag i saken och köpa en färdigförpackad upplevelse till en du är glad i. De säljer förresten presentkort också!

Roliga Prylar i julklapp!

ar1

Roliga Prylar säljer de just det – roliga prylar. De har allt från hobbittofflor till droner, i prisklasser från löjligt billigt till ganska saftigt. Bra fraktpriser och förlängt öppet köp gör det till ett finfint ställe att handla julklappar på nätet.

Ryggsäck till backpackingtur eller fjällvandring

Lundhags Aptus Spirit 50Ska sonen/dottern på backpackingtur? Då behöver han eller hon en stor ryggsäck, och eftersom han eller hon precis lagt alla pengarna på flygbiljetter så är det säkert en välkommen julklapp. Finns i alla former, färger och storlekar.

Modellen på bilden heter Aptus Spirit 50 och kommer från Lundhags.

Ryggsäckar kan du köpa hos Outnorth.se, som har allt en friluftsentusiast kan tänkas behöva. De har dessutom prisgaranti, fri frakt och fria returer.