Kroppsbutiken till räddning

Min lillasyster har sagt att om jag inte kommer på något annat att ge henne i present eller julklapp, så köp något från The Body Shop. Det blir hon alltid glad för, och får alltid användning för. De har krämer, shampoon, tvålar, smink, massageoljor,  hårkurer, parfymer och stort sett allt annat kroppsvårdsrelaterat du kan tänka dig. För både kvinnor och män. Från billigt till dyrt.

Presentförpackning från The Body Shop

Har du med en allergiker att göra, eller en med mycket eksem, så var försiktig med parfymerade produkter – annars är det bara att köra på.

The Body Shop har fri frakt på beställningar över 250 kr, och har förslag på julklappar om du inte vet vad du ska gå efter.

För matfantasten, kökshjälten eller den nyutflyttade – för Bagaren och Kocken

slickepottHos Bagaren och Kocken har de allt för köket. Här hittar du allt från slickepott och slev till senaste modellen av KitchenAids köksmaskiner, och köksradion. Något för de flesta med andra ord, men kanske särskilt för den köksintresserade, eller den nyetablerade.

kitchenaidFrakt på 59 kr (eller gratis vid köp över 500 kr), 30 dagars ångerrätt.

Butiken har fått bra betyg av kunderna på prisjämförelsessajterna, och har stort sortiment.

Ryggsäck till backpackingtur eller fjällvandring

Lundhags Aptus Spirit 50Ska sonen/dottern på backpackingtur? Då behöver han eller hon en stor ryggsäck, och eftersom han eller hon precis lagt alla pengarna på flygbiljetter så är det säkert en välkommen julklapp. Finns i alla former, färger och storlekar.

Modellen på bilden heter Aptus Spirit 50 och kommer från Lundhags.

Ryggsäckar kan du köpa hos Outnorth.se, som har allt en friluftsentusiast kan tänkas behöva. De har dessutom prisgaranti, fri frakt och fria returer.