Ge bort en upplevelse i julklapp

Ge bort en upplevelse i julklapp! Ta med dig syrran på bio, bjud mormor och morfar på restaurang, anordna en weekend till dig och sambon. Möjligheterna är oändliga. Kommer du inte på något eget, så se på de upplevelser du kan köpa dig till.

ferrari-ny-bild

Nätbutikerna Upplevelse.com och Liveit har specialiserat sig på just det – upplevelser. Här hittar du bland annat  chokladmassage, fiskpedikyr, sportbilsupplevelser, fotoshoot, vin- och ölprovning, kryssningar, spaupplevelser – ja, det mesta i upplevelsesväg. Låt dig inspireras.

Här kan du få inspiration till egna upptåg och äventyr, eller göra slag i saken och köpa en färdigförpackad upplevelse till en du är glad i. De säljer förresten presentkort också!

Körtkortsteori

Läs dig upp på körtkortsteorin och quizza dig själv med hjälp av en gigantisk frågedatabas. Körkort.se hjälper till med tragglandet av körkortsteori. De säljer presentkort som aktiveras när mottagaren är klar för inspurten till teoriprovet. Perfekt julklapp till honom eller henne som ska igång med att ta körkort!